Hoofd : Bestandsextensies : .dmx Het dossier

.dmx Bestandsextensie

Bestandstype Source Filmmaker Project File

Ontwikkelaar Valve
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.DMX optienummer

Projectbestand gemaakt door Source Filmmaker (SFM), een programma dat wordt gebruikt voor het maken van 3D-films en stilstaande beelden voor gebruik met de Source Game Engine van Valve; slaat een 3D-opname op die door de gebruiker is gemaakt en kan bestaan uit gamemap-objecten, modellen, animaties, geluiden, effecten en andere 3D-modeldata; bevat vaak een opname van de feitelijke gameplay.

Meer informatie

SFM-projecten worden gebruikt voor het maken van korte films en tussenfilmpjes. SFM kan projecten exporteren naar of renderen naar .TGA stilstaande beelden of naar .AVI video's. OPMERKING: Bronfilmmaker kan alleen worden geïnstalleerd met de Steam-client van Valve.

Programma's die openen DMX bestanden

Over DMX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dmx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Source Filmmaker Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.