Hoofd : Bestandsextensies : .dmsm Het dossier

.dmsm Bestandsextensie

Bestandstype VideoWave Movie Project File

Ontwikkelaar Sonic Solutions
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.DMSM optienummer

Filmproject gemaakt met VideoWave, een videobewerkingsprogramma gebundeld met Roxio Creator; bevat filmprojectgegevens en -instellingen, inclusief effecten, overgangen, verwijzingen naar video- en audiobestanden en andere videobewerkingsinformatie.

Meer informatie

DMSM-bestanden worden gebruikt om projectinformatie op te slaan en te laden voor videobewerking. Ze kunnen worden geëxporteerd naar verschillende videobestandsindelingen of worden gebrand op dvd's en Blu-ray-schijven om te delen met anderen.

OPMERKING: DMSM-bestanden zijn niet geschikt om te delen met andere gebruikers omdat ze verwijzingen naar video bevatten en audiobestanden, maar niet de bestanden zelf. Als u een DMSM-project wilt delen voor iemand die u wilt bewerken, moet u ook alle multimediabestanden waarnaar wordt verwezen, delen, die moeten zijn georganiseerd met dezelfde directorystructuur.

Programma's die openen DMSM bestanden
Windows
Roxio Creator

Over DMSM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dmsm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype VideoWave Movie Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.