Hoofd : Bestandsextensies : .dmb Het dossier

.dmb Bestandsextensie

Bestandstype1 BYOND Game Executable

Ontwikkelaar BYOND
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is DMB file?

Spelbestand gebruikt door BYOND, een programma dat wordt gebruikt voor het uitvoeren van spellen gemaakt met de BYOND-ontwikkelingstools; slaat een uitvoerbare game op die op de computer van de speler kan worden uitgevoerd; gebruikt voor het opslaan van 2D online multiplayer-spellen.

Meer informatie

Als u een online BYOND-game wilt hosten, kiest u Bestand → Bestand openen ... en selecteert u vervolgens uw DMB-bestand in het dialoogvenster.

OPMERKING: Veel games kunnen worden gedownload van de BYOND website, maar er is een account vereist om ze te downloaden en af te spelen.

Programma's die openen DMB bestanden
Linux
BYOND

Bestandstype2 Digital Multimedia Broadcasting File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.DMB optienummer2

Videobestand gecodeerd in de Digital Multimedia Broadcasting Application Format (DMB AF), ontwikkeld door MPEG; kan mediastreams in realtime coderen; gebruikt door draagbare DMB-spelers, voornamelijk in Korea.

Programma's die openen DMB bestanden
Windows
Microsoft Windows Media Player

Over DMB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dmb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Digital Multimedia Broadcasting File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.