Hoofd : Bestandsextensies : .dm3 Het dossier

.dm3 Bestandsextensie

Bestandstype1 DigitalMicrograph Image

Ontwikkelaar Gatan
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is DM3 file?

Rasterafbeelding gemaakt door Digital Micrograph, een toepassing die wordt gebruikt voor het bekijken en analyseren van vastgelegde microscoopafbeeldingen; slaat de afbeelding op en bevat metagegevens, zoals de CCD-camera-eigenschappen van de microscoop, de belichtingslengte en een tijdstempel; gebruikt een eigen formaat.

Programma's die openen DM3 bestanden

Bestandstype2 Quake 3 Demo File

Ontwikkelaar id Software
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.DM3 optienummer2

Game-demo gemaakt door de 1.11-1.16 punt releases van Quake 3 Arena; bevat een spelopname die in de software kan worden afgespeeld door Demo's te kiezen, het DM3-bestand te selecteren en vervolgens op Afspelen te klikken.

Meer informatie

OPMERKING: De Quake 3 1.32-patch gebruikt .DM_68 bestanden voor demo's.

Programma's die openen DM3 bestanden
Windows
id Software Quake 3
Linux
id Software Quake 3
Macintosh
id Software Quake 2
id Software Quake 3

Over DM3 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dm3 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Quake 3 Demo File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.