Hoofd : Bestandsextensies : .dm Het dossier

.dm Bestandsextensie

Bestandstype DRM Delivery Message

Ontwikkelaar Sony Ericsson
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.DM optienummer

Bestand (vaak audio) dat is gecodeerd met DRM-beveiliging (Digital Rights Management); gebruikt door sommige mobiele telefoons voor beltonen en andere mediaclips, maar kan ook worden gebruikt voor digitaal ondertekende mobiele toepassingen; kan alleen worden geopend met een geautoriseerde mobiele telefoon.

Meer informatie

Normaal worden DM-bestanden op de achtergrond geïnstalleerd met behulp van een download- en installatieservice voor mobiele telefoons, zoals de online Nokia Ovi Store. Soms downloaden gebruikers DM-bestanden echter handmatig en slaan ze op naar het bureaublad. Een gebruiker kan bijvoorbeeld een toepassingsbestand van Nokia Ovi Store .SIS of .SISX opslaan als .SIS.DM of .SISX.DM .

DM-bestanden kunnen ook worden gemaakt met de DRM Packager Tool voor Sony Ericsson-telefoons.

Programma's die openen DM bestanden

Over DM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype DRM Delivery Message beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.