Hoofd : Bestandsextensies : .dlm Het dossier

.dlm Bestandsextensie

Bestandstype Akamai Download Manager File

Ontwikkelaar Akamai
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.DLM optienummer

Onvolledig bestand gedownload van internet met Akamai Download Manager; tijdelijk opgeslagen terwijl het bestand aan het downloaden is; Zodra de download is voltooid, wordt de extensie ".dlm" vervangen door de oorspronkelijke extensie van het bestand.

Meer informatie

Akamai Download Manager (DLM) wordt meestal gebruikt voor het downloaden van grote bestanden. Het verbetert zowel de efficiëntie als de betrouwbaarheid van het downloadproces. OPMERKING: Als Akamai Download Manager de extensie .dlm niet automatisch vervangt door de juiste extensie, kan de bestandsextensie na het downloaden handmatig worden gewijzigd. is voltooid.

Programma's die openen DLM bestanden
Windows
Akamai Download Manager
Macintosh
Akamai Download Manager

Over DLM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dlm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Akamai Download Manager File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.