Hoofd : Bestandsextensies : .diff Het dossier

.diff Bestandsextensie

Bestandstype Patch File

Ontwikkelaar Matt Mackall
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.DIFF optienummer

Patchbestand gemaakt door Mercurial, een hulpmiddel voor controlebeheer voor ontwikkelaars; bevat een record van de verschillen tussen twee versies van dezelfde tekst of hetzelfde bronbestand; maakt het bijwerken van oudere tekstbestanden naar nieuwere tekstbestanden mogelijk; benaderd door ontwikkelaars die wijzigingen aanbrengen in verschillende versies van hetzelfde bestand; ook bekend als .PATCH bestanden.

Meer informatie

De opdracht "patch" zoekt naar de regel die begint met de tekenreeks diff - zodra deze de tekenreeks heeft gevonden, weet deze dat dit het begin van de patchinhoud is.

Mercurial is meestal geschreven in de Python- en C-talen.

Programma's die openen DIFF bestanden
Windows
ActiveState Komodo Edit
Linux
Mercurial
ActiveState Komodo Edit
Macintosh
ActiveState Komodo Edit

Over DIFF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .diff is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Patch File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.