Hoofd : Bestandsextensies : .diagsession Het dossier

.diagsession Bestandsextensie

Bestandstype Diagnostics Session File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.DIAGSESSION optienummer

Een DIAGSESSION-bestand is een diagnostische sessie gemaakt door Internet Explorer, een webbrowser voor Windows, of Visual Studio, een software-ontwikkelingstool. Het bevat diagnostische gegevens van een foutopsporingssessie, waarmee ontwikkelaars problemen met een toepassing kunnen oplossen, zoals geheugen en prestatieproblemen.

Meer informatie

Het DIAGSESSION-bestand is een .ZIP -archief dat meerdere .ETL bestanden en .XML metadata-bestanden bevat. De ETL-bestanden slaan de sessiegegevens op die kunnen worden geanalyseerd. U kunt de "diagsession" -extensie hernoemen naar "zip" en het bestand uitpakken om de inhoud ervan handmatig te kunnen openen.

DIAGSESSION-bestanden kunnen worden geëxporteerd vanuit F12-ontwikkelaarstools, een reeks hulpprogramma's die beschikbaar zijn via internet Verkenner die ontwikkelaars helpt bij het bouwen en debuggen van webpagina's. Ontwikkelaars kunnen hun HTML-code analyseren en deze op dezelfde manier bekijken als het DOM-model (Internet Explorer Document Object).

U kunt de F12-ontwikkelaarstools op elke webpagina openen door op de F12-toets te drukken of te klikken de gereedschapsknop (tandwielpictogram) en vervolgens "F12-tools". U kunt een foutopsporingssessie uitvoeren en de gegevens exporteren als een DIAGSESSION-bestand dat kan worden geïmporteerd in Microsoft Visual Studio (versie 2013 en later). U kunt ook DIAGSESSION-bestanden maken in Visual Studio vanuit het gedeelte "Prestaties en diagnose".

OPMERKING: De F12-suite voor ontwikkelaarstools is uitgebracht met versie 9 van Internet Explorer. De suite was beschikbaar met Internet Explorer tot hij werd vervangen door Edge als de standaardbrowser van Microsoft in Windows 10.

Programma's die openen DIAGSESSION bestanden
Windows
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Visual Studio

Over DIAGSESSION bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .diagsession is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Diagnostics Session File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.