Hoofd : Bestandsextensies : .dem Het dossier

.dem Bestandsextensie

Bestandstype1 Video Game Demo File

Ontwikkelaar Valve
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is DEM file?

Een DEM-bestand is een spelherhaalbestand gemaakt door verschillende first-person shooter-spellen en het meest in de volksmond door Counter-Strike (ondersteund door Valve's Source-game-engine). DEM-bestanden worden gebruikt om het perspectief van een speler op te nemen in een spel voor één of meerdere spelers, dat vervolgens met anderen kan worden gedeeld.

Meer informatie

Om een Counter-Strike DEM-bestand in Windows te spelen, plaatst u het eerst in de cstrike \ installatiedirectory. Start vervolgens Counter-Strike en open het consolevenster. Typ viewdemo demoname in het consolevenster, waarbij "demoname" de bestandsnaam is zonder de extensie ".dem".

DEM-bestanden worden ook gebruikt door Hexen II, Quake en Unreal Tournament. De bestanden kunnen echter alleen worden afgespeeld in de game waarvoor de demo is gemaakt.

OPMERKING: DEM-bestanden die door Source-engine-games zijn gemaakt, zoals Counter-Strike, kunnen in VirtualDub worden geopend om het videoframe te spelen volgorde en noteer deze naar andere uitvoerformaten, zoals .AVI . Er is een maximale grootte van 2 GB voor AVI-video's gemaakt door de bron-engine van Valve. U kunt de Apple QuickTime-component installeren om de .H264 codec te coderen om de groottebeperking te voorkomen.

Programma's die openen DEM bestanden
Windows
Epic Games Unreal Tournament
VirtualDub
id Software Hexen 2
Macintosh
Epic Games Unreal Tournament
Valve Counter-Strike: Source

Bestandstype2 Digital Elevation Model

Ontwikkelaar USGS
Categorie GIS-bestanden
Formaat N/A

.DEM optienummer2

bevat cartografische gegevens met hoogtegegevens; gebruikt door de US Geological Survey.

Programma's die openen DEM bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Golden Software Voxler
TatukGIS Viewer
MicroMouse AccuTrans 3D
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Over DEM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dem is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Digital Elevation Model beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.