Hoofd : Bestandsextensies : .decrypt Het dossier

.decrypt Bestandsextensie

Bestandstype Decrypted Microsoft ESD File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.DECRYPT optienummer

Bestand gebruikt door de Electronic Software Download (ESD) -technologie van Microsoft, een softwareproduct dat gebruikers helpt bij het online installeren en upgraden van gekochte software via de Microsoft Store; gebruikt als een tijdelijk bestand tijdens het installatieproces van de software.

Meer informatie

Bij het upgraden naar Microsoft Windows 8 met behulp van de Windows 8 Upgrade Assistant, kunt u het DECRYPT-bestand vinden in de volgende map:

C: \ Users \ [gebruiker] \ AppData \ Local \ Microsoft \ WebSetup \ Download \

Gemeenschappelijk DECRYPT bestandsnamen

WinPayload.esd.decrypt - Een tijdelijk gedecodeerde versie van het bestand WinPayload.esd dat wordt gebruikt voor het upgraden van Windows op de lokale computer.

Programma's die openen DECRYPT bestanden
Windows
Microsoft Windows 8 Upgrade Assistant

Over DECRYPT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .decrypt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Decrypted Microsoft ESD File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.