Hoofd : Bestandsextensies : .ddat Het dossier

.ddat Bestandsextensie

Bestandstype DivX Temporary Video File

Ontwikkelaar DivX
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.DDAT optienummer

Videobestand gemaakt door DivX Player, een programma voor videospelers; bevat gedownloade videogegevens in het formaat .AVI ; wordt gebruikt als een tijdelijk bestand totdat een volledige videodownload is voltooid, waarna het wordt hernoemd met de extensie ".avi" en wordt opgeslagen.

Meer informatie

DDAT-bestanden, samen met .DMSK en .DINFO bestanden, worden gebruikt voor het downloaden en reconstrueren van een definitief AVI-videobestand. DDAT-bestanden kunnen worden hernoemd met de extensie ".avi" om een gedeeltelijke videodownload af te spelen.

DDAT-, DMSK- en DINFO-bestanden gebruiken hetzelfde prefixnummer en worden opgeslagen in de map "Temporary Downloaded Files" van een DivX Player-installatie.

OPMERKING: DivX-speler reserveert aanvankelijk de volledige definitieve DDAT-bestandsgrootte op schijf tijdens het downloaden en vult het bestand in de loop van de tijd met de inhoud van het videobestand. Om deze reden kunnen onvolledige of stopgezette downloads excessieve hoeveelheden schijfruimte in beslag nemen.

Programma's die openen DDAT bestanden
Macintosh
DivX 7 for Mac

Over DDAT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ddat is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype DivX Temporary Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.