Hoofd : Bestandsextensies : .dco Het dossier

.dco Bestandsextensie

Bestandstype Safetica Free Encrypted Virtual Disk Archive

Ontwikkelaar Safetica Technologies
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.DCO optienummer

Bestand gemaakt door Safetica Free, een programma dat wordt gebruikt voor het veilig versleutelen van persoonlijke en zakelijke gegevens; slaat een virtuele schijf op in een gecodeerde indeling en kan veilig worden opgeslagen op externe apparaten zoals USB-sleutels; vergelijkbaar met een .DCF bestand, dat wordt gebruikt voor gecodeerde bestandsarchieven.

Meer informatie

DCO-bestanden kunnen verschillende coderingssleutels bevatten, waaronder Blowfish, Twofish, CAST5, CAST6, MARS, RC5, RC6, Rijndael (AES) en Serpent-coderingen.

OPMERKING: Safetica Free was eerder DisCryptor genoemd.

Programma's die openen DCO bestanden

Over DCO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dco is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Safetica Free Encrypted Virtual Disk Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.