Hoofd : Bestandsextensies : .dck Het dossier

.dck Bestandsextensie

Bestandstype Resolume Deck File

Ontwikkelaar Resolume
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.DCK optienummer

Bestand gemaakt door Resolume, een programma dat wordt gebruikt om live audiovisuele uitvoeringen te maken; bevat een "deck", dat bestaat uit kanalen die elk visuele bronnen gebruiken, zoals videoclips, flash-animaties, live videofeeds en rasterafbeeldingen; gebruikt om een vooraf geconfigureerde verzameling beeldmateriaal en hun eigenschappen op te slaan.

Meer informatie

Met Resolume kunnen gebruikers tijdens het spelen communiceren met het deck. DCK-bestanden worden vaak gemanipuleerd tijdens live-uitvoeringen en nachtclubfeesten door visuele jockeys.

Programma's die openen DCK bestanden
Windows
Resolume Avenue
Macintosh
Resolume Avenue

Over DCK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dck is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Resolume Deck File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.