Hoofd : Bestandsextensies : .dc2 Het dossier

.dc2 Bestandsextensie

Bestandstype1 DesignCAD 2D ASCII Drawing

Ontwikkelaar IMSI/Design
Categorie CAD-bestanden
Formaat Text

Wat is DC2 file?

2D-tekening gemaakt door DesignCAD, een CAD-ontwerp en een tekenprogramma; codeert de tekening in ASCII-tekst en bevat alle getekende elementen; gebruikt als een standaard alternatief voor het .DCD tekenformaat.

Programma's die openen DC2 bestanden

Bestandstype2 Kodak Photo-Enhancer File

Ontwikkelaar Kodak
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.DC2 optienummer2

Camera RAW-bestand gemaakt door sommige Kodak digitale camera's; slaat de afbeelding op in een niet-gecomprimeerde indeling, precies zoals deze was vastgelegd op de camera; vaak geïmporteerd in fotobewerkingssoftware voor het bijwerken en publiceren.

Programma's die openen DC2 bestanden
Windows
Serif PhotoPlus
FileStream Image Broadway

Bestandstype3 DevCad Cam Pro Document

Ontwikkelaar DevCad
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.DC2 optienummer3

CAD-document gemaakt door DevCad Cam Professional, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van CAD-ontwerpen; ondersteunt alle functies van DevCad Pro .DC1 bestanden maar kan ook CNC-freesmachine-instructies opslaan voor automatisch frezen.

Meer informatie

DevCad Cam Pro kan de toolpaths simuleren die zijn opgeslagen in DC2-bestanden.

Programma's die openen DC2 bestanden

Over DC2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dc2 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype DevCad Cam Pro Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.