Hoofd : Bestandsextensies : .db2 Het dossier

.db2 Bestandsextensie

Bestandstype1 Samsung CCTV Video Information File

Ontwikkelaar Samsung
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is DB2 file?

Video-informatiebestand gegenereerd door een Samsung CCTV-opnamesysteem; bevat informatie over een overeenkomstig .BU videobestand.

Meer informatie

DB2-bestanden worden opgeslagen met BU-bestanden in dezelfde map en hebben dezelfde bestandsnaam, verwacht voor de extensie. Een video-opname kan bijvoorbeeld de bestanden 12300000.bu en 12300000.db2 genereren. Deze bestanden mogen niet van elkaar worden gescheiden omdat ze beide worden gelezen door de Samsung video-opnamesoftware.

Programma's die openen DB2 bestanden

Bestandstype2 dBASE II Database

Ontwikkelaar dataBased Intelligence
Categorie Database bestanden
Formaat Binary

.DB2 optienummer2

Databasebestand gemaakt door dBASE II, een oudere versie van dBASE database applicatie-ontwikkelingssoftware; vergelijkbaar met dBASE 1-databases, maar ondersteunt mogelijk extra gegevenstypen; niet vaak gebruikt, omdat recente versies van dBASE de .DBF -indeling gebruiken.

Meer informatie

OPMERKING: DB2-bestanden gemaakt door dBASE moeten niet worden verward met IBM DB2-databasesoftware.

Programma's die openen DB2 bestanden
Windows
dBase

Over DB2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .db2 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype dBASE II Database beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.