Hoofd : Bestandsextensies : .dazip Het dossier

.dazip Bestandsextensie

Bestandstype Dragon Age: Origins Game File

Ontwikkelaar BioWare
Categorie Spelbestanden
Formaat Zip

.DAZIP optienummer

Gecomprimeerd game-archief gebruikt door Dragon Age: Origins, een duister heroïsch fantasiespel ontwikkeld door BioWare en uitgegeven door Electronic Arts (EA); bevat een pakket geëxporteerde bronnen (Encapsulated Resource Files of .ERF files) die in het spel kunnen worden geïnstalleerd; gebruikt voor het toevoegen van game-inhoud, zoals nieuwe avonturen, veldslagen, wezens en verhalen.

Meer informatie

DAZIP-bestanden kunnen worden gemaakt met de Dragon Age Toolset, een hulpprogramma dat door EA is gepubliceerd en dat kan worden gedownload van de Dragon Age-website. Met dit hulpprogramma kun je nieuwe 3D-omgevingen en quests, stem- en lipsynchroniserende geluiden en filmsequenties toevoegen. Je kunt ook de kunstmatige intelligentie van wezens aanpassen voor vechtscenario's.

Om een DAZIP-bestand te installeren, kun je ofwel 1) dubbelklikken op het bestand als het DAUpdater-programma is gekoppeld aan het DAZIP-bestandstype, of 2 ) navigeer naar de bin_ship-directory van een Dragon Age: Origins-installatie en voer DAUPdater.exe handmatig uit.

OPMERKING: Omdat DAZIP-bestanden worden opgeslagen in een .ZIP -formaat, kunnen ze worden geëxtraheerd met behulp van een willekeurige Zip-decompressie utility.

Programma's die openen DAZIP bestanden
Windows
7-Zip
RARLAB WinRAR
Electronic Arts Dragon Age: Origins
BioWare Dragon Age Toolset

Over DAZIP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dazip is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Dragon Age: Origins Game File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.