Hoofd : Bestandsextensies : .dav Het dossier

.dav Bestandsextensie

Bestandstype DVR365 Video File

Ontwikkelaar DVR365
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.DAV optienummer

Een DAV-bestand is een video gemaakt door een DVR365 digitale videorecorder, zoals de DSD304, DSD308 of DSD316 DVR. Het bevat aangepaste MPEG-compressie en wordt opgeslagen in een gecodeerd formaat. DAV-bestanden worden gebruikt voor het opnemen van video die is vastgelegd met CCTV-camera's.

Meer informatie

DAV-bestanden worden gemaakt door de SightBoss Central Station-software die op de DVR is geïnstalleerd. Ze kunnen op een pc worden afgespeeld met de stand-alone pc DVR365-spelersoftware. Merk op dat om een .DAV bestand in de DVR365-speler te openen, u eerst op de knop Afspelen moet klikken, waarmee het dialoogvenster Open bestand wordt geopend.

Programma's die openen DAV bestanden

Over DAV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dav is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype DVR365 Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.