Hoofd : Bestandsextensies : .dash Het dossier

.dash Bestandsextensie

Bestandstype1 MPEG-DASH Video File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is DASH file?

Videobestand gemaakt voor het afspelen van hoge kwaliteit video op sites zoals YouTube en Netflix; bevat HTTP-gebaseerde segmenten van media-inhoud, zoals .MP4 -bestanden, die zijn gecodeerd met verschillende bitsnelheden om een video te laten spelen door veranderende netwerkomstandigheden.

Meer informatie

DASH-bestanden (Dynamic Adaptive Streaming via HTTP) worden verdeeld over het DASH-protocol. Wanneer clients, zoals webbrowsers, de met DASH gecodeerde inhoud afspelen, selecteren ze de DASH-bestandssegmenten met de juiste bitsnelheid om te voorkomen dat ze opnieuw proberen te stoppen en te stoppen. Ze kiezen de bitrate op basis van de huidige prestaties van het netwerk, bijvoorbeeld hoe goed uw apparaten internet ontvangen.

De RealPlayer Downloader speelt DASH-bestanden automatisch af als MP4-bestanden na het downloaden. DASHEncoder is een open programma dat wordt gebruikt om inhoud in het DASH-formaat te maken.

OPMERKING: als u een DASH-bestand op uw computer hebt, is dit vergelijkbaar met een .PART -bestand omdat het onvolledig is. Het bestand moet mogelijk worden gecombineerd met andere DASH-bestanden om te worden afgespeeld.

Programma's die openen DASH bestanden
Windows
RealNetworks RealPlayer Cloud
DASHEncoder
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
RealNetworks RealPlayer Cloud
VideoLAN VLC 2.0 Twoflower
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Bestandstype2 Dashlane Profile

Ontwikkelaar Dashlane, Inc.
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

.DASH optienummer2

Bestand gemaakt door Dashlane, een programma dat wordt gebruikt voor wachtwoordbeheer, het opslaan van vertrouwelijke gegevens en het maken van veilige online betalingen; bevat gebruikersgegevens en andere informatie die de gebruiker veilig opslaat in Dashlane.

Meer informatie

DASH-bestanden worden automatisch aangemaakt door het Dashlane-programma zelf. Ze kunnen ook handmatig worden geëxporteerd door de gebruiker voor back-updoeleinden.

In Windows zijn DASH-bestanden te vinden in de volgende map:

C: Gebruikers \ gebruikersnaam \ AppData \ Dashlane \ profielen

In Mac OS X kunnen DASH-bestanden worden geopend in de map:

~ / Bibliotheek / Application Support / Dashlane / profiles

OPMERKING: sinds OS X 10.7 Lion, deze map is standaard verborgen.

Programma's die openen DASH bestanden
Android
Dashlane

Over DASH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dash is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Dashlane Profile beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.