Hoofd : Bestandsextensies : .dap Het dossier

.dap Bestandsextensie

Bestandstype1 Access Data Access Page

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

Wat is DAP file?

webpagina die is verbonden met een Access-database; kan ook worden gebruikt voor het distribueren van rapporten via het web of e-mail; kan dienen als een gegevensinvoervorm of kan interactieve rapporten genereren.

Meer informatie

Data access-pagina's kunnen worden gebouwd binnen MS Access of gemaakt van andere bestandsindelingen, zoals dBASE-bestanden, Paradox-tabellen, spreadsheets en tekstbestanden.

Programma's die openen DAP bestanden
Windows
Microsoft Access

Bestandstype2 Download Accelerator Plus Partial Download

Ontwikkelaar SpeedBit
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.DAP optienummer2

Onvolledig bestand gedownload met Download Accelerator Plus (DAP), een programma voor downloadbeheer; ondersteunt het hervatten van kapotte downloads en kan worden bekeken tijdens het downloadproces.

Programma's die openen DAP bestanden
Windows
SpeedBit Download Accelerator Plus (DAP)

Bestandstype3 Diet Analysis Profile

Ontwikkelaar Cengage Learning
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.DAP optienummer3

Gebruikersprofielbestand gemaakt door Diet Analysis Plus, een programma dat wordt gebruikt voor het bijhouden van persoonlijke voedingsinformatie; slaat persoonlijke gezondheidsinformatie op en kan een logboek bevatten van de voedselinname en andere voedingsgegevens van de gebruiker; gebruikt voor het bijhouden van persoonlijke diëten in klassen van voedingseducatie.

Meer informatie

OPMERKING: Cengage Learning Diet Analysis Plus kan niet langer worden gedownload.

Programma's die openen DAP bestanden
Windows
Cengage Learning Diet Analysis Plus

Over DAP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dap is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Diet Analysis Profile beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.