Hoofd : Bestandsextensies : .dad Het dossier

.dad Bestandsextensie

Bestandstype1 IMS200 Video Record File

Ontwikkelaar Sysvideo Technology
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is DAD file?

Een DAD-bestand is een videobestand gemaakt door Sysvideo Technology IMS200, een professioneel beveiligingssysteemprogramma. Het bevat video opgenomen door een beveiligingscamera en gedownload met behulp van de IMS200 beveiligingssysteemsoftware.

Meer informatie

IMS200 is een gratis programma waarmee gebruikers een professioneel beveiligingssysteem kunnen beheren. Het programma kan door meerdere gebruikers worden gebruikt om meerdere camera's te bedienen en opgenomen beveiligingsbeelden te beheren. U kunt beelden downloaden door een videorecord van een specifiek apparaat te selecteren, met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en 'Downloaden starten' te selecteren of door eenvoudigweg op de record te dubbelklikken. Het beeldmateriaal wordt vervolgens opgeslagen in een DAD-bestand.

Programma's die openen DAD bestanden

Bestandstype2 RemObjects Data Abstract Driver File

Ontwikkelaar RemObjects
Categorie Database bestanden
Formaat N/A

.DAD optienummer2

Stuurprogrammabestand gebruikt door RemObjects middle-tier-toepassingen; bevat een stuurprogramma dat communiceert met een databaseserver om gegevens te leveren voor de middelste applicatie; kan tijdens runtime dynamisch worden verwisseld om gegevensleveranciers te wisselen.

Programma's die openen DAD bestanden

Over DAD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dad is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype RemObjects Data Abstract Driver File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.