Hoofd : Bestandsextensies : .cut Het dossier

.cut Bestandsextensie

Bestandstype Dr. Halo Bitmap Image File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.CUT optienummer

Apparaatonafhankelijk bitmapbeeldbestand oorspronkelijk ontwikkeld voor Dr. Halo-software maar nu ondersteund door verschillende andere toepassingen; ondersteunt 8 bits per pixel voor een totaal van 256 kleuren; gebruikt voor het opslaan van kleine bitmapafbeeldingen.

Meer informatie

CUT-bestanden verwijzen naar een kleurenpalet dat is opgeslagen in een apart .PAL -bestand. Hierdoor kunnen gebruikers de beeldkleuren wijzigen zonder het originele afbeeldingsbestand te hoeven wijzigen. Zonder een PAL-bestandsverwijzing worden CUT-bestanden weergegeven als grijswaardenafbeeldingen.

Programma's die openen CUT bestanden
Windows
Newera Graphics Converter Pro
XnViewMP
Corel PaintShop Pro
CADSoftTools ABViewer
CoolUtils Total Image Converter
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP
Lemkesoft GraphicConverter

Over CUT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cut is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Dr. Halo Bitmap Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.