Hoofd : Bestandsextensies : .ctm Het dossier

.ctm Bestandsextensie

Bestandstype1 Star Wars Republic Commando Map File

Ontwikkelaar LucasArts
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is CTM file?

Mapbestand gebruikt door Star Wars Republic Commando, een first-person shooter-game dat gebruikmaakt van de Unreal Engine-goktechnologie; bevat een spelniveau, inclusief terrein, gebouwen, obstakels, spawn-punten en items; kan worden gebruikt om aangepaste kaarten op te slaan.

Programma's die openen CTM bestanden
Windows
LucasArts Star Wars Republic Commando
Game Archive UnPacker

Bestandstype2 CrazyTalk Model File

Ontwikkelaar Reallusion
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.CTM optienummer2

Bestand gemaakt door CrazyTalk, een programma waarmee gebruikers afbeeldingen kunnen transformeren in sprekende karakteranimaties; bevat een basisbeeld, een achtergrond en "rigging" -instellingen, die door de gebruiker gespecificeerde locaties van gelaatstrekken zijn; gebruikt om sprekende gezichten te maken die automatisch met geluid spreken.

Meer informatie

CrazyTalk kan CTM-bestanden exporteren als Face Packs, die kunnen worden gebruikt om personagepoppetjes te animeren met Skype real-time audio. CTM-bestanden worden ook door Dell Webcam Central gebruikt om virtuele avatars voor videochats te definiëren.

Programma's die openen CTM bestanden
Windows
Reallusion CrazyTalk
Reallusion Live Cam Avatar Creator
Dell Webcam Central

Over CTM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ctm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype CrazyTalk Model File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.