Hoofd : Bestandsextensies : .ctg Het dossier

.ctg Bestandsextensie

Bestandstype Canon Digital Camera Catalog File

Ontwikkelaar Canon
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.CTG optienummer

Een CTG-bestand is een catalogusindexbestand gemaakt door Canon digitale camera's. Het bevat informatie over het aantal afbeeldingen dat is opgeslagen in elke map op de geheugenkaart van een camera (meestal maximaal 99). CTG-bestanden worden opgeslagen in de map CANONMSC en komen overeen met andere mappen die op de geheugenkaart zijn opgeslagen.

Meer informatie

U moet CTG-bestanden niet handmatig openen of bewerken. De camera verwijdert automatisch de CTG-bestanden wanneer de bijbehorende afbeeldingen worden gewist. OPMERKING OPMERKING: CTG-bestanden zijn veel kleiner dan .JPG -bestanden en bevatten geen afbeeldingsgegevens. Daarom kunnen ze niet worden geconverteerd naar JPEG-bestanden.

Gemeenschappelijk CTG bestandsnamen

382.ctg - Dit is een voorbeeld van een CTG-bestandsnaam. Het bevat informatie over afbeeldingen in de map "382CANON".

Programma's die openen CTG bestanden
Windows
Not meant to be opened
Linux
Not meant to be opened
Macintosh
Not meant to be opened

Over CTG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ctg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Canon Digital Camera Catalog File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.