Hoofd : Bestandsextensies : .ctf Het dossier

.ctf Bestandsextensie

Bestandstype1 WhereIsIt Catalog File

Ontwikkelaar Robert Galle
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is CTF file?

Bevat een catalogus van een mediacollectie; kan cd-roms, dvd's, audio-cd's, harde schijven, verwisselbare stations, netwerkstations en andere opslagmedia bevatten die door Windows worden herkend.

Programma's die openen CTF bestanden
Windows
WhereIsIt

Bestandstype2 PSP Custom Theme File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.CTF optienummer2

Een CTF-bestand bevat een aangepast thema dat wordt gebruikt door Sony PlayStation Portable (PSP), een gokconsole voor handhelds. Het slaat aangepaste thema-instellingen op en bevat .BMP achtergrond en voorbeeldafbeelding en .PNG pictogram dat in de PSP-interface verschijnt. Met CTF-bestanden kunnen PSP-gebruikers hun eigen thema's maken voor hun PSP-apparaten.

Meer informatie

CTF-bestanden kunnen alleen op een PSP worden toegepast als op het apparaat de aangepaste .PRX CXMB-plug-in is geïnstalleerd. Als de plug-in niet is geïnstalleerd, kan de PSP het thema niet laden.

Programma's die openen CTF bestanden
Windows
Used by the Sony PSP with the CXMB plugin installed
Linux
Used by the Sony PSP with the CXMB plugin installed
Macintosh
Used by the Sony PSP with the CXMB plugin installed

Bestandstype3 Content Transformation File

Ontwikkelaar ECMG
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.CTF optienummer3

bevat transformatie-informatie die wordt gebruikt voor het converteren van bestandsmetadata naar een andere indeling of structuur; vaak toegepast op Content Definition ( .CDF ) Bestanden.

Meer informatie

CTF-bestanden kunnen worden gebruikt om meerdere bestanden met verschillende structuren in een geconsolideerd formaat te transformeren. Hierdoor is het mogelijk om veel bestanden tegelijkertijd in bulk te laden of te migreren.

Programma's die openen CTF bestanden
Windows
ECMG FileMatica

Bestandstype4 AVG Update Control File

Ontwikkelaar AVG Technologies
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.CTF optienummer4

Update bestandsformaat gebruikt voor het updaten van AVG-antivirus- en beveiligingssoftware; kan worden gedownload met de AVG TCP Server of AVGINET Lite-programma's, die nieuwe updates downloaden zodra ze beschikbaar zijn; kan worden geïnstalleerd met de automatische updatefunctie van AVG.

Meer informatie

Als CTF-bestanden beschadigd raken, is het bijbehorende AVG-programma mogelijk niet bijgewerkt. Dit probleem kan worden opgelost door het hulpprogramma deleteupdatefiles.exe van AVG uit te voeren of door de CTF-bestanden handmatig te verwijderen en de updates opnieuw te downloaden. Deze bestanden worden meestal avginfoavi.ctf en avginfowin.ctf genoemd en worden opgeslagen in de map \ ProgramData \ avg8 \ update \ download.

Programma's die openen CTF bestanden
Windows
AVG AntiVirus
AVG Internet Security

Over CTF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ctf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype AVG Update Control File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.