Hoofd : Bestandsextensies : .ct Het dossier

.ct Bestandsextensie

Bestandstype1 Cheat Engine Cheat Table

Ontwikkelaar Cheat Engine
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is CT file?

Bestand gemaakt door Cheat Engine, een open source-programma dat wordt gebruikt om "cheats" of aanpassingen aan Windows-spellen te maken; bevat game-overrides en hun adreslocaties binnen het doelprogramma; stelt gebruikers in staat om speleigenschappen te bewerken, zoals aantallen levens, hoge scores en gezondheidseenheden.

Meer informatie

OPMERKING: CT-bestanden worden ingevoegd tijdens de uitvoering van een lopend programma en kunnen ervoor zorgen dat een programma vastloopt.

Programma's die openen CT bestanden
Windows
Cheat Engine

Bestandstype2 Scitex Continuous Tone File

Ontwikkelaar Scitex
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.CT optienummer2

Afbeeldingsbestand gebruikt door een Scitex-werkstation of Adobe Photoshop; bevat afbeeldingsgegevens in CMYK- of grijswaardenindeling; meestal gebruikt voor grote bestanden gemaakt om de volledige beeldkwaliteit te behouden; gebruikt in de high-end prepress-workflow.

Meer informatie

CT-bestanden zijn hetzelfde als .SCT bestanden.

Programma's die openen CT bestanden
Windows
Adobe Photoshop
XnViewMP
Corel PaintShop Pro
fCoder Group Image Converter Plus
CorelDRAW
Adobe InDesign
Linux
XnViewMP
Macintosh
Adobe Photoshop
XnViewMP
Adobe Photoshop Elements 2019
Adobe InDesign

Over CT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ct is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Scitex Continuous Tone File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.