Hoofd : Bestandsextensies : .cst Het dossier

.cst Bestandsextensie

Bestandstype1 Manga Studio Story File

Ontwikkelaar CELSYS
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

Wat is CST file?

Paginalay-outbestand gemaakt door Manga Studio, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van stripboeken; slaat de verhaallijn voor het stripboek op en kan meerdere hoofdstukken, meerdere pagina's ( .CPG bestanden) per hoofdstuk en lay-outs voor elke pagina bevatten; gebruikt voor het specificeren van de structuur van het stripverhaal.

Meer informatie

Manga Studio werd Clip Studio Paint in 2015. Het is ook bekend als ComicStudio in Japan.

Programma's die openen CST bestanden
Windows
CELSYS Clip Studio Paint Pro
Macintosh
CELSYS Clip Studio Paint Pro

Bestandstype2 Director External Cast File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.CST optienummer2

Cast-bestand gemaakt door Adobe Director, een programma voor het maken van films dat oorspronkelijk is ontwikkeld door Macromedia; slaat eigenschappen op voor het genereren van de video-uitvoer; laat een cast hergebruiken voor meerdere video's.

Meer informatie

CST-bestanden bevatten externe casts die volledig zijn losgekoppeld van de doelfilm. Interne casts kunnen daarentegen niet losgekoppeld worden van de film en mogen alleen worden gebruikt voor de film waaraan ze zijn gekoppeld.

Omdat Adobe Director is vervangen door Adobe Flash, worden CST-bestanden niet vaak gebruikt meer.

Programma's die openen CST bestanden
Windows
Adobe Director
Macintosh
Adobe Director

Bestandstype3 Canvas Custom Set File

Ontwikkelaar ACD Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

.CST optienummer3

Instellingenbestand gemaakt door Canvas, een technisch illustratieprogramma; bevat sneltoetsen voor toepassingen die worden gebruikt om toegang te krijgen tot programmafuncties; stelt gebruikers in staat om aangepaste werkruimtevoorkeuren op te slaan.

Meer informatie

CST-bestanden kunnen toetscombinaties bevatten voor selecties van menu's, hulpmiddelen, inkt, pennen en lettertypen. De standaard aangepaste set wordt opgeslagen in het bestand DefaultKeyboard.cst, dat zich bevindt in de map / Extras / van de Canvas-installatie.

Programma's die openen CST bestanden
Windows
ACD Systems Canvas

Bestandstype4 Gary Gadget Plug-in

Ontwikkelaar Viva Media
Categorie Plugin bestanden
Formaat N/A

.CST optienummer4

Plug-in bestand gebruikt door Gary Gadget: Building Cars, een auto ontwerpen, bouwen en rijden spel voor kinderen; voegt functies toe aan het spel, zoals auto-onderdelen of bonusspellen.

Meer informatie

CST-plug-inbestanden kunnen worden gedownload van de Gary Gadget: website van Building Cars. Wanneer de download is voltooid, plaatst u het CST-bestand (en) in de directory Gary Gadget \ Building Cars \ Plugins van de locatie van de game-installatie. Als de map Plug-ins niet bestaat, moet u deze maken. Na het plaatsen van het bestand (en) in de map, herstart het spel en de plug-ins zullen beschikbaar zijn.

OPMERKING: Het Viva Media Gary Gadget: Building Cars-programma kan niet langer worden gedownload.

Programma's die openen CST bestanden
Windows
Viva Media Gary Gadget: Building Cars
Macintosh
Viva Media Gary Gadget: Building Cars

Bestandstype5 ContentServ Template

Ontwikkelaar ContentServ
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.CST optienummer5

Sjabloon voor het maken van een nieuw ContentServ-document; kan worden gebruikt door een Enterprise Marketing Management Solutions (EMMS) -project voor het beheer van marketing-, verkoop- en communicatieprocessen.

Meer informatie

ContentServ-sjablonen bevatten CSTags, die inhoud definiëren die wordt vervangen door uitvoer van de sjabloonengine wanneer het document wordt geopend.

Programma's die openen CST bestanden
Windows
ContentServ CS EMMS Suite (requires Apache Web Server)
Linux
ContentServ CS EMMS Suite (requires Apache Web Server)

Over CST bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cst is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ContentServ Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.