Hoofd : Bestandsextensies : .csr Het dossier

.csr Bestandsextensie

Bestandstype Certificate Signing Request File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.CSR optienummer

Een CSR-bestand is een bestand dat is gemaakt als ondertekenverzoek voor een digitaal certificaat. Het bevat een gecodeerd tekstblok dat de aanvrager van het certificaat identificeert en versleutelde gegevens bevat voor land, staat, organisatie, domein, e-mailadres en openbare sleutel. Het bestand wordt door een certificeringsinstantie gebruikt om een identiteitsbewijs voor websites te maken.

Meer informatie

CSR-bestanden worden gegenereerd met behulp van een publieke en private sleutel. De openbare sleutel is opgenomen in het CSR-bestand en de privésleutel wordt gebruikt om het CSR-bestand digitaal te ondertekenen.

Programma's die openen CSR bestanden

Over CSR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .csr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Certificate Signing Request File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.