Hoofd : Bestandsextensies : .csp Het dossier

.csp Bestandsextensie

Bestandstype1 Concept Server Page

Ontwikkelaar RadGs
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

Wat is CSP file?

Dynamische webpagina die code bevat die is geschreven voor de RadGs Concept Application Server; uitgevoerd op de server, die de gegevens genereert die naar de webbrowser van de gebruiker worden verzonden.

Meer informatie

Anders dan .CON bestanden gebruiken CSP-applicaties het HTTP-protocol en hebben ze de Concept Client niet nodig om in een webbrowser te worden bekeken.

Programma's die openen CSP bestanden
Windows
Run with RadGs Concept Application Server
Linux
Run with RadGs Concept Application Server

Bestandstype2 Caché Server Page

Ontwikkelaar InterSystems
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.CSP optienummer2

Webpagina met HTML en Caché Server Page (CSP) -markering, een eigen markup-taal die wordt gebruikt voor toegang tot gegevens uit een InterSystems Caché-objectdatabase; gebruikt voor het schrijven van data-gestuurde webapplicaties en moet worden uitgevoerd op een Caché Application Server.

Meer informatie

CSP-bestanden kunnen worden bewerkt met Caché Studio, een IDE die wordt meegeleverd met de Caché Application Server.

Programma's die openen CSP bestanden

Over CSP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .csp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Caché Server Page beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.