Hoofd : Bestandsextensies : .cpvc Het dossier

.cpvc Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Captivate Video Composition

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.CPVC optienummer

Een CPVC-bestand is een videosamenstelling die is gemaakt en gebruikt door Captivate, een programma dat wordt gebruikt om interactieve eLearning-producten te ontwikkelen. Het bevat een videoclip die kan worden gekopieerd, geknipt of getrimd. CPVC-bestanden kunnen ook tekstbijschriften, niet-interactieve objecten, slimme vormen, afbeeldingen, animaties en markeervakken bevatten.

Meer informatie

CPVC Captivate-videosamenstellingen lijken op .CPTX Captivate-projecten maar zijn niet gebaseerd op het "dia" -paradigma. Nadat u de video in een CPVC-bestand hebt opgenomen, kunt u deze in de tijdlijn bekijken.

OPMERKING: U kunt CPVC-bestanden publiceren op YouTube of als een .MP4 -bestand.

Programma's die openen CPVC bestanden
Windows
Adobe Captivate
Macintosh
Adobe Captivate

Over CPVC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cpvc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Captivate Video Composition beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.