Hoofd : Bestandsextensies : .cpr Het dossier

.cpr Bestandsextensie

Bestandstype1 Cubase Project

Ontwikkelaar Steinberg Media Technologies
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is CPR file?

Audio productieproject gemaakt door Cubase, een Digital Audio Workstation (DAW) applicatie; slaat projectgegevens op zoals audio- en MIDI-sporen, software-instrumenten, audio-effecten en mixerinstellingen; bevat ook verwijzingen naar audiobestanditems.

Meer informatie

CPR-bestanden worden gemaakt door Cubase versie 4 of hoger, evenals de Cubase LE- en SX / SL-edities.

OPMERKING: Cubase-projectbestanden bevatten niet de feitelijke audiobestanden voor de project. Als u een Cubase-project kopieert of verplaatst, moet u daarom ook alle bestanden waarnaar wordt verwezen, overdragen.

Programma's die openen CPR bestanden
Windows
Steinberg Cubase
Macintosh
Steinberg Cubase

Bestandstype2 Windows Phone Display Settings File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat XML

.CPR optienummer2

Display-instellingenbestand gebruikt door Windows Phone (en Windows Mobile), een besturingssysteem voor mobiele apparaten; slaat de lay-out op van de instellingenpanelen en andere panelen in de Windows Phone-interface; opgeslagen in een XML-formaat en kan worden aangepast.

Meer informatie

Reanimatiebestanden worden opgeslagen in de map \ windows \ van het bestandssysteem van het Windows Phone-apparaat.

Programma's die openen CPR bestanden
Windows
Microsoft XML Notepad
CHome Visual Editor
Microsoft Windows Phone

Bestandstype3 Adobe Captivate Preferences File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

.CPR optienummer3

Een CPR-bestand is een voorkeurenbestand gemaakt door Adobe Captivate, een applicatie voor schermopname. Het bevat instellingen zoals de uitvoerkwaliteit en het videoformaat en wordt opgeslagen in een XML-indeling. CPR-bestanden worden gebruikt voor het overbrengen van voorkeuren tussen projecten.

Programma's die openen CPR bestanden
Windows
Adobe Captivate
Macintosh
Adobe Captivate

Bestandstype4 CPC Plus Cartridge

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.CPR optienummer4

Cartridge-bestand gemaakt door NO $ CART om CPC-games te emuleren op 464plus-computers met behulp van de CPC 6128 ROM's die zijn opgenomen in NO $ CART; geconverteerd van een CPC-schijfkopie.

Meer informatie

De CPC (Colour Personal Computer) werd voor het eerst ontwikkeld door Amstrad in het midden van de jaren tachtig. Latere technologische ontwikkelingen door Amstrad omvatten de schijfloze 464plus computer en de GX4000-spelconsole die cartridges gebruikte.

NO $ CART converteert de .DSK -bestanden die door de CPC-computer worden gebruikt, naar CPC Plus / GX 4000-cartridges. NO $ CART.ROM (opgenomen in de download NO $ CART) bevat een kopie van de BIOS-, BASIC- en AMSDOS-ROM's van de CPC 6128 die naar de eerste cartridgebanken zijn gekopieerd en de schijfkopie wordt vervolgens naar de resterende cartridgebanken gekopieerd. Door het originele 6128 ROM te gebruiken, kunnen de games alle BIOS-functies gebruiken.

OPMERKING: Gemaakt om te worden gebruikt op schijfloze CPC 464plus-computers.

Programma's die openen CPR bestanden
Windows
NO$CART (DOS based tool)

Over CPR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cpr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype CPC Plus Cartridge beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.