Hoofd : Bestandsextensies : .cphd Het dossier

.cphd Bestandsextensie

Bestandstype CloudChan Pre-processed Hypertext Document

Ontwikkelaar CloudChan
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.CPHD optienummer

Hypertext-document gemaakt voor de CloudChan pre-processor-engine; bevat HTML en scripts die dezelfde syntax gebruiken als Java; kan worden gebruikt om dynamische webpagina's en documenten te maken.

Meer informatie

Een CPHD-bestand lijkt op een .PHP -bestand. De CloudChan-code is echter ingekapseld in < $ ... $ > tags in plaats van de plaats van & lt ;? ...? > tags gebruikt door PHP. Wanneer een server met CloudChan een CPHD-webpagina verwerkt, retourneert deze een HTML-document met een 200-statuscode. OPMERKING: Het CPHD-formaat is niet beperkt tot het web, omdat het is ontworpen voor elk XML-document. .

Programma's die openen CPHD bestanden
Windows
CloudChan

Over CPHD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cphd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype CloudChan Pre-processed Hypertext Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.