Hoofd : Bestandsextensies : .cpg Het dossier

.cpg Bestandsextensie

Bestandstype1 ESRI Code Page File

Ontwikkelaar ESRI
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

Wat is CPG file?

tekencoderingsbestand dat wordt gebruikt door ESRI-softwareproducten zoals de ArcGIS Desktop-suite; beschrijft een set karakters voor het weergeven van tekst in shapefiles; helpt bij het lokaliseren van kaarten voor specifieke talen.

Programma's die openen CPG bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Bestandstype2 Manga Studio Page File

Ontwikkelaar CELSYS
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.CPG optienummer2

Paginabestand gemaakt door Manga Studio, een programma dat wordt gebruikt om digitale komische kunst te maken; bevat instellingen voor pagina-indeling, evenals cartoonschetsen, texturen, bijschriften, woordballonnen en speciale effecten; kan worden geëxporteerd naar .BMP , .JPG , .PSD , .PNG , .TIFF , .TGA , en .PICT formaten.

Meer informatie

Manga Studio werd Clip Studio Paint in 2015. Het is ook bekend als ComicStudio in Japan.

Programma's die openen CPG bestanden
Windows
CELSYS Clip Studio Paint Pro
Macintosh
CELSYS Clip Studio Paint Pro

Bestandstype3 StarCraft Campaign File

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.CPG optienummer3

Campagnebestand voor StarCraft, een realtime strategiespel dat plaatsvindt in de ruimte; bevat missiegegevens en kunstmatige intelligentie-informatie, die de moeilijkheidsgraad van de missie bepaalt.

Meer informatie

OPMERKING: StarCraft-kaarten worden opgeslagen als .SCM bestanden.

Programma's die openen CPG bestanden

Bestandstype4 Cool Page Project File

Ontwikkelaar 3Dize
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.CPG optienummer4

Webpaginaproject gemaakt door Cool Page, een oudere editor voor slepen en neerzetten; kan verschillende webpagina-objecten en hun eigenschappen bevatten; stelt gebruikers in staat om ontworpen pagina's op te slaan.

Meer informatie

Omdat CPG-bestanden in een eigen indeling worden opgeslagen, kunnen ze alleen in Cool Page worden geopend. Deze bestanden kunnen echter worden gepubliceerd naar standaard HTML.

OPMERKING: De laatste versie van Cool Page is uitgebracht in 2002 en het laatst ondersteunde besturingssysteem was Windows XP.

Programma's die openen CPG bestanden

Over CPG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cpg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Cool Page Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.