Hoofd : Bestandsextensies : .cpd Het dossier

.cpd Bestandsextensie

Bestandstype1 RoboHelp Cache Project Database

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Database bestanden
Formaat Binary

Wat is CPD file?

Databasebestand gemaakt door RoboHelp, een programma dat wordt gebruikt voor het opstellen van documentatie voor Windows Help; opgeslagen als onderdeel van een RoboHelp-project ( .XPJ ) en bevat gecachte informatie voor het project; mag niet handmatig worden geopend of bewerkt.

Meer informatie

CPD-bestanden worden opgeslagen in een Microsoft Access-database ( .MDB of .ACCDB ) formaat en kunnen worden geopend met Access. Dit wordt echter niet aanbevolen, omdat RoboHelp de gegevens op de achtergrond gebruikt voor caching en dit kan ervoor zorgen dat het programma niet goed functioneert.

OPMERKING: uw projectcache kan worden gewist telkens wanneer u een Help-project opent door de "Projectcache (.cpd) voordat u een project opent" op het tabblad Algemeen in de toepassingsvoorkeuren.

Programma's die openen CPD bestanden
Windows
Adobe RoboHelp

Bestandstype2 Compressed PhotoDefiner Image File

Ontwikkelaar RGB Light
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.CPD optienummer2

Gecomprimeerd beeldformaat gebruikt door PhotoDefiner, een programma dat wordt gebruikt voor het verbeteren en comprimeren van digitale beeldinhoud; bevat verliesvrije compressie die de theoretische benadering van de "nieuwe bytes-waarde-weergave" en de LZMA-bibliotheek gebruikt; biedt tot 30% meer compressie dan een vergelijkbaar .PNG -bestand.

Meer informatie

CPD-compressie zonder gegevensverlies kan worden gebruikt om PNG-bestanden opnieuw te comprimeren.

Programma's die openen CPD bestanden
Windows
RGB Light PhotoDefiner Free Viewer
Kandalu PhotoK Win
Macintosh
Kandalu KandaluLite
Kandalu PhotoK

Over CPD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cpd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Compressed PhotoDefiner Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.