Hoofd : Bestandsextensies : .cp Het dossier

.cp Bestandsextensie

Bestandstype1 Xcode C++ Source File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

Wat is CP file?

Broncodebestand geschreven in de programmeertaal C ++; gebruikt door Apple Xcode ontwikkelingssoftware en er kan naar verwezen worden door andere bronbestanden in een programmeerproject.

Meer informatie

OPMERKING: De meeste C ++ -bestanden gebruiken de .CPP -extensie. Xcode gebruikt echter de extensie ".cp" voor vooraf geschreven C ++ -bestanden die bij de software zijn geleverd.

Programma's die openen CP bestanden
Windows
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Linux
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Macintosh
Richardson EditRocket
Apple Xcode
IDM UltraEdit

Bestandstype2 Captivate Source File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

.CP optienummer2

Een CP-bestand is een projectbestand gemaakt door Adobe Captivate, een hulpmiddel voor het maken van eLearning-inhoud. Het slaat een reeks dia's op die elk statische en dynamische inhoud kunnen bevatten. CP-bestanden kunnen schermopnamen en in Flash ingesloten inhoud bevatten.

Meer informatie

CP-bestanden worden vaak gebruikt voor het ontwikkelen van interactieve eLearning-producten in een Flash-indeling. Voorbeelden van producten zijn softwarematige simulaties en productdemonstraties.

OPMERKING: Captivate versie 5 introduceerde de bestandsextensie .CPTX , die nu standaard in de software wordt gebruikt. Versie 5 kan oudere CP-bestanden nog steeds openen.

Programma's die openen CP bestanden
Windows
Adobe Captivate
Macintosh
Adobe Captivate

Over CP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Captivate Source File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.