Hoofd : Bestandsextensies : .con Het dossier

.con Bestandsextensie

Bestandstype1 Battlefield 1942 Configuration File

Ontwikkelaar Electronic Arts
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

Wat is CON file?

Bestand gebruikt door Battlefield 1942, een first-person shooter-game uit de Tweede Wereldoorlog; opgeslagen in platte tekst en bevat configuratiegegevens voor het spel, inclusief video- en invoerbesturingsinstellingen; vaak gebruikt voor het afstemmen van game "mods".

Meer informatie

Veelgebruikte CON-bestanden zijn video.con, videoDefault.con, maplist.con en maplist.con.

Programma's die openen CON bestanden

Bestandstype2 Concept Application Source File

Ontwikkelaar RadGs
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.CON optienummer2

Bronbestand van een toepassing die is geschreven voor de Concept Application Server; maakt bidirectionele communicatie tussen de gebruiker en de server mogelijk.

Meer informatie

toegankelijk via een webbrowser als de Concept Client (meegeleverd met het Concept Server-pakket) is geïnstalleerd. Concept-URL's beginnen met 'concept: //', zoals: concept: //my.server.com/my_application/main.con.

Programma's die openen CON bestanden
Windows
Run with RadGs Concept Application Server
Linux
Run with RadGs Concept Application Server

Bestandstype3 COW System Settings File

Ontwikkelaar IXI International
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.CON optienummer3

Een CON-bestand is een instellingenbestand dat wordt gebruikt door het COW-besturingssysteem, een besturingssysteem dat op Linux is gebaseerd voor bepaalde mobiele apparaten. Het bevat instellingsparameters die verschillende elementen van het COW-besturingssysteem configureren, zoals het pad naar de ringtone .MP3 die wordt afgespeeld tijdens een binnenkomend telefoongesprek. CON-bestanden worden opgeslagen als gewone tekst en kunnen worden geopend met een teksteditor.

Meer informatie

U zult waarschijnlijk CON-bestanden niet tegenkomen, omdat ze meestal verborgen zijn op het apparaat en niet bedoeld zijn om te worden geopend.

Programma's die openen CON bestanden

Over CON bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .con is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype COW System Settings File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.