Hoofd : Bestandsextensies : .compressed Het dossier

.compressed Bestandsextensie

Bestandstype WordCompress Compacted Web File

Ontwikkelaar WordCompress
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.COMPRESSED optienummer

webpagina gemaakt door WordCompress, een WordPress-invoegtoepassing die wordt gebruikt voor het comprimeren van HTML-, CSS- en JavaScript-code; slaat de broncode op door witte ruimte te verwijderen en de pagina naar een enkele coderegel te schrijven; helpt webpagina's sneller laden.

Meer informatie

GECOMPRIMEERDE bestanden worden opgeslagen naast de originele broncode, zodat de opmerkingen, inspringing en andere witruimte niet worden vernietigd wanneer de gecomprimeerde versie van het bestand wordt gegenereerd en wordt aangeboden aan de aanvragende webbrowser.

WordCompress wordt geïnstalleerd als een add-on voor de WordPress-software, een open-source PHP-webtoepassing die wordt uitgevoerd op een webserver.

Programma's die openen COMPRESSED bestanden

Over COMPRESSED bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .compressed is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype WordCompress Compacted Web File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.