Hoofd : Bestandsextensies : .colz Het dossier

.colz Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Collage File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.COLZ optienummer

Bestand gemaakt door Adobe Collage, een Adobe Touch-app gebruikt voor het maken van moderne moodboards; kan afbeeldingen en andere inhoud van .PDF , .PSD en .AI bestanden bevatten; kan ook handgetekende penafbeeldingen en tekst bevatten; kan worden geüpload en gedeeld in de Adobe Creative Cloud.

Meer informatie

COLZ-bestanden kunnen worden geopend in Adobe Photoshop CS4 en later als het COLZ-script is geïnstalleerd. Na de installatie is een optie om COLZ-bestanden te importeren beschikbaar via de menuoptie Bestand → Scripts → Adobe collage importeren. Collagebestanden kunnen worden geüpload en gedeeld via Adobe's Creative Cloud-service.

OPMERKING: Adobe Collage is niet langer beschikbaar als een Android-app.

Programma's die openen COLZ bestanden

Over COLZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .colz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Collage File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.