Hoofd : Bestandsextensies : .codasite Het dossier

.codasite Bestandsextensie

Bestandstype Coda Site File

Ontwikkelaar Panic
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.CODASITE optienummer

Website-projectbestand gemaakt door Coda, een programma dat wordt gebruikt voor het maken en publiceren van webpagina's; slaat de lijst met webbestanden voor het project op (d.w.z. .HTML , .CSS , .JS en andere ondersteunde typen); bevat ook de publicatie-informatie voor de externe server.

Meer informatie

Wanneer u een nieuw siteprofiel maakt in Coda, wordt een CODASITE-bestand opgeslagen in de map ~ / Bibliotheek / Application Support / Coda 2 / Sites /.

OPMERKING: Coda-sites worden beheerd via de gebruikersinterface van Coda en daarom worden CODASITE-bestanden niet handmatig geopend door de gebruiker vanuit de Mac Finder.

Programma's die openen CODASITE bestanden
Macintosh
Panic Coda 2

Over CODASITE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .codasite is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Coda Site File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.