Hoofd : Bestandsextensies : .cms Het dossier

.cms Bestandsextensie

Bestandstype1 Connection Manager Service Profile

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is CMS file?

Bestand gebruikt door Windows Connection Manager, een softwarepakket waarmee systeembeheerders externe inbelverbindingen voor gebruikers kunnen instellen; gegenereerd door het CMAK-programma (Connection Manager Administrator Kit) en bevat configuratiegegevens voor het telefoonboek dat wordt gebruikt voor externe verbindingen.

Programma's die openen CMS bestanden

Bestandstype2 Content Management System

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.CMS optienummer2

webpagina gepubliceerd via een Content Management System (CMS), een geautomatiseerd systeem dat wordt gebruikt voor het publiceren van documenten op het web; vaak gebaseerd op dezelfde sjabloon als andere pagina's en wordt dynamisch gegenereerd op de webserver.

Programma's die openen CMS bestanden
Windows
Edit with a CMS application
Macintosh
Edit with a CMS application

Bestandstype3 Car Mechanic Simulator 3D Car Model File

Ontwikkelaar Red Dot Games
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.CMS optienummer3

Een CMS-bestand bevat een 3D-automodel dat wordt gebruikt door Car Mechanic Simulator, een spel waarin je auto's bouwt en repareert. Het slaat een 3D-model op dat informatie bevat over elk carrosseriedeel en de materialen voor elk onderdeel.

Meer informatie

Als Car Mechanic Simulator via Steam op je computer is geïnstalleerd, zijn je CMS-bestanden te vinden in de volgende map:

C: \ Program Files \ steam \ steamapps \ common \ Car Mechanic Simulator 2018 \ cms2018_Data \ StreamingAssets \ Cars \

Gemeenschappelijk CMS bestandsnamen

car_ [naam van uw auto] .cms - De naamgevingsconventie voor CMS-bestanden.

Programma's die openen CMS bestanden

Over CMS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cms is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Car Mechanic Simulator 3D Car Model File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.