Hoofd : Bestandsextensies : .cmr Het dossier

.cmr Bestandsextensie

Bestandstype1 Coach Results File

Ontwikkelaar CMA Foundation
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is CMR file?

Resultaatbestand gemaakt en gebruikt door Coach, een Nederlands computer-modelleringsprogramma waarmee gebruikers dynamische modellen kunnen maken; bevat alle elementen van een .CMA activiteit, zoals afbeeldingen en teksten, samen met eventuele gebruikerswijzigingen zoals opmerkingen, meetgegevens, modellen, besturingsprogramma's en kalibraties.

Meer informatie

Een resultatenbestand is het product van het werk van een gebruiker in een activiteit. Er is geen CMR-bestand zonder een overeenkomstige activiteit.

Coach is een programma dat is ontworpen voor leerlingen in de leeftijd tussen 8 en 20. Het wordt meestal gebruikt in scholen vanwege de leermiddelen.

Programma's die openen CMR bestanden
Windows
CMA Coach

Bestandstype2 U.S. Sectional Chart Map File

Ontwikkelaar Naviter
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.CMR optienummer2

Een CMR-bestand is een Amerikaanse sectiekaart die wordt gebruikt door SeeYou, een hulpmiddel dat wordt gebruikt door zweefvliegtuig, deltavlieger en paragliderpiloten om vluchten te plannen en analyseren. Het bevat een satellietbeeld van een Amerikaanse regio in rechthoekige rechthoek- en lengtegradenrasters.  CMR-bestanden worden opgeslagen in een gepatenteerd rasterformaat met een hoge resolutie bij verschillende zoomweergaven.

Meer informatie

CMR-bestanden bevinden zich meestal in de volgende map:

C: \ Program Files \ Naviter \ SeeYou \ maps \ CMR

Programma's die openen CMR bestanden

Over CMR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cmr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype U.S. Sectional Chart Map File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.