Hoofd : Bestandsextensies : .cmproj Het dossier

.cmproj Bestandsextensie

Bestandstype Camtasia Project File

Ontwikkelaar TechSmith
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.CMPROJ optienummer

Projectbestand gemaakt door Camtasia, een applicatie voor schermopname en videobewerking; bevat alle mediabestanden, video-bewerkingen, tijdlijninstellingen en projectinstellingen; vaak gebruikt voor het samenstellen van video-tutorials en andere demonstraties.

Meer informatie

CMPROJ-bestanden zijn eigenlijk mappen die verschillende bestanden bevatten, inclusief de .CMREC schermopnames. Om de inhoud handmatig te bekijken, verwijdert u de extensie ".camproj" en opent u de resulterende map.

OPMERKING: Hoewel de Mac-versie van Camtasia de CMPROJ- en CMREC-extensies gebruikt, maakt de Windows-versie, Camtasia Studio, gebruik van de .CAMPROJ en .CAMREC extensies. De bestandsindelingen zijn niet overdraagbaar tussen Windows- en Mac-platforms.

Programma's die openen CMPROJ bestanden

Over CMPROJ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cmproj is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Camtasia Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.