Hoofd : Bestandsextensies : .cmpkg Het dossier

.cmpkg Bestandsextensie

Bestandstype craftersmine Package

Ontwikkelaar craftersmine
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.CMPKG optienummer

Een CMPKG-bestand is een pakket gemaakt door craftersmine Packager, een programma dat wordt gebruikt om bestanden te ordenen. Het bevat een of meer bestanden, zoals texturen, geluidsbestanden of andere gegevensbestanden, waarnaar wordt verwezen door een toepassing. CMPKG-bestanden worden meestal gebruikt om grote hoeveelheden kleinere bestanden in één bestand te ordenen voor snellere laadtijden.

Meer informatie

CMPKG-bestanden worden meestal door ontwikkelaars gemaakt voor gebruik door hun applicaties, zoals productiviteitsprogramma's en games. CMPKG-bestanden kunnen ook worden gebruikt om eenvoudig een groot aantal bestanden te ordenen. U kunt een CMPKG-bestand openen met craftersmine Extractor.

Programma's die openen CMPKG bestanden

Over CMPKG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cmpkg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype craftersmine Package beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.