Hoofd : Bestandsextensies : .cme Het dossier

.cme Bestandsextensie

Bestandstype1 Crazy Machines Experiment File

Ontwikkelaar Viva Media
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is CME file?

Spelbestand gebruikt door Crazy Machines, een op fysica gebaseerd puzzelspel; slaat een experiment op, een spelniveau met objecten en constructies; gebruikt voor het opslaan van aangepaste experimenten.

Meer informatie

Crazy Machines slaat experimenten binnen "labs" op. Een gebruikerslaboratorium genaamd "My Lab" kan worden gebruikt voor het opslaan van aangepaste experimenten. Gebruikers kunnen elk My Lab-experiment exporteren naar een CME-bestand en gedownloade CME-bestanden importeren in het lab.

Standaard worden CME-bestanden opgeslagen in de volgende map van de installatie Crazy Experiments: \ data \ experimenten \.

Programma's die openen CME bestanden

Bestandstype2 Command Multimedia Evidence File

Ontwikkelaar March Networks
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.CME optienummer2

Een CME-bestand bevat video versleuteld in het Command Multimedia Evidence (CME) -formaat. Het slaat bewakingsvideo op die is geëxporteerd door March Networks Command en wordt meestal gebruikt door systeembeheerders, bewakers en onderzoekers.

Meer informatie

CME-bestanden worden gecodeerd om te voorkomen dat video wordt afgespeeld door onbevoegde gebruikers. De bestanden kunnen alleen worden geopend en weergegeven met de Command Player.

Programma's die openen CME bestanden

Over CME bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cme is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Command Multimedia Evidence File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.