Hoofd : Bestandsextensies : .cma Het dossier

.cma Bestandsextensie

Bestandstype1 Coach Activity File

Ontwikkelaar CMA Foundation
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is CMA file?

Activiteitenbestand gemaakt en gebruikt door Coach, een Nederlands computer-modelleringsprogramma waarmee gebruikers dynamische modellen kunnen maken; slaat een meet- of besturingsactiviteit op met alle elementen die in het document worden weergegeven, zoals afbeeldingen, video's en tekst; opgeslagen in Coach-projectmappen.

Meer informatie

CMA-activiteitsbestanden en .CMR resultatenbestanden bevatten vergelijkbare gegevens, behalve dat activiteitsbestanden alleen de activiteit bevatten. Resultatenbestanden bevatten de resultaten van het werk van een student in het activiteitenbestand.

OPMERKING: Coach is een programma dat is ontworpen voor leerlingen tussen de 8 en 20 jaar oud. Het wordt meestal gebruikt in scholen vanwege de leermiddelen.

Programma's die openen CMA bestanden
Windows
CMA Coach

Bestandstype2 TM1 Exported Cube File

Ontwikkelaar IBM
Categorie Database bestanden
Formaat Text

.CMA optienummer2

Databasebestand geëxporteerd door Cognos TM1 (voorheen Applix TM1), een strategische bedrijfsplanningstoepassing; opgeslagen in een door komma's gescheiden opmaak met platte tekst; bevat gegevens voor een "kubus", wat een meerdimensionale database is met informatie over bedrijfsinformatie.

Meer informatie

Met CMA-bestanden kunnen gebruikers gegevens exporteren voor gebruik in andere toepassingen, zoals spreadsheetprogramma's.

Programma's die openen CMA bestanden

Bestandstype3 OCaml Library

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

.CMA optienummer3

Ontwikkelaarsbibliotheek gemaakt voor gebruik met de OCaml-programmeertaal; bevat een verzameling functies die kunnen worden opgeroepen in OCAMl-programma's; vaak verwezen binnen OCaml-broncodebestanden ( .ML ) en kan worden geladen met de #load-instructie.

Programma's die openen CMA bestanden
Linux
OCaml

Over CMA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cma is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype OCaml Library beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.