Hoofd : Bestandsextensies : .clx Het dossier

.clx Bestandsextensie

Bestandstype1 Standard Dictionary File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is CLX file?

Woordenboekbestand dat wordt gebruikt door verschillende softwareproducten, waaronder Adobe Acrobat, Adobe Illustrator, Adobe InDesign en Nemetschek VectorWorks; bevat een woordenlijst die wordt gebruikt door de spellingscontrole; gebruikt voor het controleren van spellingdocumenten tegen standaardwoordenboekwoorden.

Meer informatie

CLX-bestanden worden gebruikt om meerdere talen te ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn het Amerikaans Engels woordenboek ssceam2.clx, het Braziliaans-Portugees woordenboek sscepb2.clx en het Brits Engels woordenboek sscebr2.clx.

Programma's die openen CLX bestanden
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Illustrator
Nemetschek Vectorworks
Inspiration Software Inspiration
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Illustrator

Bestandstype2 Ceelox SecureMail Secure Message

Ontwikkelaar Ceelox
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.CLX optienummer2

beveiligd e-mailbericht gemaakt met Ceelox SecureMail, een coderingsprogramma voor e-mail; codeert tekst, afbeeldingen en bijlagen met een AES 256-bits blokcijfer van overheidswege.

Meer informatie

Ceelox SecureMail ondersteunt biometrische authenticatie (zoals scannen met vingerafdrukken) en twee-factor authenticatiemodi (vingerafdruk en wachtwoordbeveiliging).

OPMERKING: om CLX-bestanden te openen, moeten gebruikers registreren bij de SecureMail-website, die de mogelijkheid biedt om SecureMail lokaal te installeren. Alleen geregistreerde en geauthenticeerde SecureMail-gebruikers kunnen SecureMail CLX-bestanden decoderen die hen uitdrukkelijk zijn toegestuurd.

Programma's die openen CLX bestanden
Windows
Microsoft Outlook
Ceelox SecureMail
Macintosh
Microsoft Outlook

Over CLX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .clx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Ceelox SecureMail Secure Message beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.