Hoofd : Bestandsextensies : .clk Het dossier

.clk Bestandsextensie

Bestandstype1 Corel R.A.V.E Project File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is CLK file?

Projectbestand gemaakt door Corel R.A.V.E, een op objecten gebaseerd animatieprogramma dat wordt gebruikt om geanimeerde afbeeldingen te maken; bevat tekst, afbeeldingen en andere objecten, zoals knoppen en aangepaste vormen; bevat ook de animatie-instellingen.

Meer informatie

CLK-bestanden worden vaak gebruikt om animaties en films voor webpagina's te maken. Corel R.A.V.E. is vergelijkbaar met de Adobe Flash-ontwikkelomgeving en kan films exporteren naar Adobe's .SWF -indeling.

OPMERKING: Corel beëindigde Corel RAVE na versie 3. Het werd voor het laatst aangeboden als een programma in de CorelDRAW Graphics Suite versie 12 softwarepakket.

Programma's die openen CLK bestanden
Windows
CorelDRAW

Bestandstype2 ClickView Video File

Ontwikkelaar ClickView
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.CLK optienummer2

Videobestand gemaakt door ClickView, een mediasuite voor de sectoren onderwijs, bedrijfsleven en overheid; bevat video en alle gerelateerde metadata die nodig zijn om te importeren in de ClickView bibliotheekserver.

Meer informatie

Als u een CLK-bestand in uw bibliotheek wilt importeren, klikt u op Importeren in het gedeelte 'Downloads' zodra de geselecteerde video is gedownload in de ClickView Exchange-client.

Als die methode niet werkt, kunt u kan ook met de rechtermuisknop klikken op de map die u de video wilt importeren, Selecteer ClickView Video Package importeren, ga naar de locatie van uw CLK-bestand, selecteer het bestand en klik op Openen.

Programma's die openen CLK bestanden

Over CLK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .clk is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ClickView Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.