Hoofd : Bestandsextensies : .clip Het dossier

.clip Bestandsextensie

Bestandstype1 Clip Studio Format File

Ontwikkelaar CELSYS
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

Wat is CLIP file?

Een CLIP-bestand is een afbeeldingsbestand gemaakt door Clip Studio Paint, een 2D-tekentoepassing. Het bevat een beeldsamenstelling die bestaat uit een of meer raster- of vectorlagen en die vormen, tekst, filters, afbeeldingen en pen-, potlood- of penseelstreken kan bevatten. CLIP-bestanden vervangen .LIP bestanden met de release van Clip Studio Paint 1.5.4.

Meer informatie

Clip Studio Paint wordt gebruikt om manga (stripverhalen in Japanse stijl en graphic novels), komische illustraties en animaties te maken. Het CLIP-bestand is het primaire bestand dat door het programma wordt gebruikt en wordt op dezelfde manier gebruikt als het Photoshop .PSD -bestand om uw illustraties en animaties op te slaan in een indeling die later kan worden bewerkt.

Het CLIP-bestand (Clip Studio-indeling) heeft het LIP-bestand (Clip Studio Paint-indeling) vervangen als het primaire bestand dat in maart 2016 door Clip Studio Paint wordt gebruikt. Een van de grootste verschillen tussen de twee indelingen is het verminderde grootte en laadtijd van het nieuwere CLIP-bestandsformaat. Hoewel Clip Studio Paint een nieuwere indeling gebruikt, kunt u uw afbeeldingen nog steeds opslaan als LIP-bestanden in Clip Studio Paint versie 1.5.4 of hoger. Als u echter een LIP-bestand in versie 1.5.4 of later bewerkt, kan het bestand niet meer worden geopend in versie 1.4.4 en eerder.

Programma's die openen CLIP bestanden
Windows
CELSYS Clip Studio Paint Pro
Macintosh
CELSYS Clip Studio Paint Pro

Bestandstype2 Grand Theft Auto 5 Clip

Ontwikkelaar Rockstar Games
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.CLIP optienummer2

Replay-clip gemaakt door Grand Theft Auto 5 (GTA V), een drive-and-shoot-sandboxgame; slaat controller-invoergegevens op waarnaar wordt verwezen door de Rockstar-editor om een reeks opnieuw af te spelen van het spel.

Meer informatie

De ingangsgegevens van de controller in het CLIP-bestand zijn getimed, dus wanneer het tijdens het opnieuw spelen wordt gebruikt, lijkt het alsof het een daadwerkelijke video-opname van het spel was. U kunt de herhaling echter exporteren naar het .MP4 videoformaat in de editor en deze zal zich bevinden in de AppData \ Local \ Rockstar Games \ GTA V \ videos \ rendered directory.

OPMERKING: CLIP-bestanden worden benoemd op basis van het tijdstip waarop ze zijn gemaakt en worden opgeslagen in de directory Rockstar Games \ GTA V \ Clips.

Programma's die openen CLIP bestanden

Over CLIP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .clip is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Grand Theft Auto 5 Clip beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.