Hoofd : Bestandsextensies : .cimg Het dossier

.cimg Bestandsextensie

Bestandstype CImg Image File

Ontwikkelaar CImg
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.CIMG optienummer

Gegevensbestand gebruikt door CImg, een open source C ++ -sjabletbibliotheek die wordt gebruikt voor het verwerken van afbeeldingsgegevens; kan gegevens bevatten over een enkele afbeelding of meerdere afbeeldingen; ondersteunt tot vierdimensionale gegevens (scalaire signalen van één dimensie tot driedimensionale hyperspectrale volumetrische beelden).

Meer informatie

CIMG-bestanden worden gebruikt voor het opslaan van afbeeldingen in een formaat dat kan worden gemanipuleerd met de toolkit; ze kunnen gegevens opslaan die zijn geëxtraheerd uit veelgebruikte afbeeldingsbestandstypen, zoals .PNG en .JPG bestanden.

OPMERKING: CImg staat voor "Cool Image".

Programma's die openen CIMG bestanden

Over CIMG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cimg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype CImg Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.