Hoofd : Bestandsextensies : .cif Het dossier

.cif Bestandsextensie

Bestandstype1 Easy CD Creator Disk Image

Ontwikkelaar Corel
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

Wat is CIF file?

CD-schijfimage-indeling gemaakt door Corel en gebruikt door Roxio Easy CD Creator (nu Roxio Creator); mounts als een fysieke CD in Windows en kan worden bekeken in "Deze computer"; vaak gebruikt voor het maken van back-upkopieën van CD's.

Programma's die openen CIF bestanden
Windows
Roxio Creator
EZB Systems UltraISO
Smart Projects IsoBuster
CDmage

Bestandstype2 Crystallographic Information File

Ontwikkelaar International Union of Crystallography
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.CIF optienummer2

Crystallografisch gegevensuitwisselingsformaat ontwikkeld door de International Union of Crystallography (IUCr); bevat categorieën kristallografische gegevens die worden gebruikt voor archiverings- en verspreidingsdoeleinden.

Meer informatie

Het formaat werd in 1990 aangenomen als standaard bestandsstructuur en wordt regelmatig gebruikt voor het rapporteren van kristalstructuurbepalingen. Het CIF-bestand bevat gegevenscategorieën, zoals _audit_, _atom_, _cell_, _database_ en _refine_. Deze categorieën bevatten informatie, waaronder de CIF-aanmaak, atoomtype-eigenschappen, celparameters, gegevens die zijn opgegeven door de databasemanagers en gegevens die structuurverfijningsparameters beschrijven.

Programma's die openen CIF bestanden
Windows
Avogadro
Linux
Avogadro
Macintosh
Avogadro

Over CIF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cif is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Crystallographic Information File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.