Hoofd : Bestandsextensies : .cid Het dossier

.cid Bestandsextensie

Bestandstype Navigator Chart Image Description File

Ontwikkelaar Navigator Software
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.CID optienummer

Een CID-bestand is een diagrambeschrijvingbestand gemaakt door Navigator, een hemelnavigatieprogramma. Het bevat informatie over een .GIF , .JPG of .BMP grafiekafbeelding. CID-bestanden bevatten de naam van de bijbehorende grafiekafbeelding, een beschrijving van het bestand, referentiepunten die de beeldpixels definiëren, een afbeelding van een digitale MD5-handtekening en de limieten van de lading.

Meer informatie

Afbeeldingen van rasterkaarten komen meestal van scans van papieren kaarten die zijn opgeslagen in het GIF-, JPEG- of BMP-formaat. Gebruikers kunnen vervolgens het GIF-, JPG- of BMP-bestand importeren in Navigator met de Chart Maker-tool die met Navigator wordt meegeleverd. Het CID-bestand wordt gemaakt wanneer de rastergrafiekafbeelding wordt geïmporteerd en wordt gebruikt om informatie over de rastergrafiek op te slaan, die vervolgens door Navigator wordt gebruikt om de grafiek aan de gebruiker weer te geven.

Programma's die openen CID bestanden
Windows
Navigator

Over CID bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cid is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Navigator Chart Image Description File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.